s
wtdftobk

Γεννήθηκε στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας το 1976. Το 1997 μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει στο ΝΥU. Μετά τις σπουδές του έκανε διάφορες δουλείες του ποδαριού για να μπορεί να χρηματοδοτεί τις ταινίες μικρού μήκους που γύριζε. Το "Half Nelson" είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας.

Φιλμογραφία

2006     Half Nelson   
2005     Young Rebels (ντοκ.)
2004    Gowanus, Brooklyn (μ.μ.)
2003     Have You Seen This Man? (ντοκ. μ.μ.)
2002     Struggle (μ.μ.)  


Half Nelson
Motigo Webstats - Free web site statistics Personal homepage website counter