s
wtdftobk
Κρίστοφερ Μπόε (Christoffer Boe 7/5/1974)
Γεννήθηκε στο Rungsted Kyst της Δανίας το 1974. Σπούδασε κινηματογράφο στο Εθνικό Ινστιτούτο Κινηματογραφίας της Δανίας στην Κοπενχάγη και συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Αρθρογραφεί στο φιλελεύθερων απόψεων δανέζικο πολιτικό περιοδικό «Libertas». Κατάφερε με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του "Eρωτική αναπαράσταση" ("Reconstruction") να ταράξει τα νερά στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ των Κανών.

Φιλμογραφία

2006     Offscreen   

2005     Allegro   

2004     Visions of Europe  (απόσπασμα "Europe Does Not Exist")

2003     Ερωτική αναπαράσταση

2001     Hr. Boe & Co.'s Anxiety (μ.μ.)




Motigo Webstats - Free web site statistics Personal homepage website counter