s
wteftobk
Κώστας Αριστόπουλος (1940)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης και του London Film School. Εργάστηκε στο θέατρο, στην όπερα και στην τηλεόραση. Έχει σκηνοθετήσει σειρά πορτραίτων σημαντικών προσωπικοτήτων.

Φιλμογραφία
2003     Μεταμφιεσμένη γυναίκα
2002     Lα ναιωε (μ.μ.)
1993     Έναστρος θόλος
1973     Κρανίου τόπος
1971     Οι δράκοι (μ.μ.)
 



Κρανίου Τόπος  
Motigo Webstats - Free web site statistics Personal homepage website counter